Litteraturen på Gotland - digitala möten
Författare, Almedalsbiblioteket, måndag 21 december kl (Hela dagen) - fredag 31 december kl (Hela dagen)

Mars

Veckans uppdrag
Övrigt, Almedalsbiblioteket, måndag 1 mars kl (Hela dagen) - söndag 13 juni kl (Hela dagen)

Utställning Lego Star Wars
Utställning, Almedalsbiblioteket, måndag 3 maj kl (Hela dagen) - torsdag 24 juni kl (Hela dagen)

ALM
Utställning, Almedalsbiblioteket, tisdag 1 juni kl (Hela dagen) - tisdag 31 augusti kl (Hela dagen)

Pricken över...Lena Jansson- Månadens grafiker
Utställning, Almedalsbiblioteket, onsdag 2 juni kl (Hela dagen) - onsdag 30 juni kl (Hela dagen)

"Challenging world heritage - en studentutställning"
Utställning, Almedalsbiblioteket, torsdag 3 juni kl (Hela dagen) - torsdag 17 juni kl (Hela dagen)

Reporterskola- Fullbokat! -För att bli uppsatt på reservlista kontakta eva.nahlin@gotland.se
Barn, Almedalsbiblioteket, måndag 14 juni kl. 09:00 - fredag 18 juni kl. 15:00

Barn, Almedalsbiblioteket, måndag 28 juni kl. 09:00 - fredag 2 juli kl. 15:00