Mattläggning plan 2- November 2020

Almedalsbiblioteket kommer lägga in ny snygg matta på hela plan 2 under november månad. Detta innebär i praktiken att plan 2 är stängt. Vi hänvisar våra besökare till plan 3. Vi kommer inte kunna ge samma service som vanligt men hoppas ni har förståelse för situationen. Vi ser framåt mot ett ännu finare biblioteket. Redan v. 42-43 kommer trappan inne i biblioteket slipas, det kan bli oväsen och något dammigt. V 44 kommer vi börja packa ner böcker och flytta på hyllor- dock är våningsplan delvis öppet för besök. Speciellt välkomna våra barn- och ungdomar som har höstlov. Band kommer påvisa vilka områden på bibliotekets plan 2 som inte är tillgängliga dessa veckor. Från vecka 45 kommer hela plan 2 vara stängt. VI hänvisar till plan 3 och övriga bibliotek på Gotland.