Konsert Gotlandsmusiken: Lilla serien 4, Musikalmix

Kategori: Musik
När: söndag 10 mars kl. 19:00 - kl. 21:00

GotlandsMusikens Brass och musikalartisten Martyna Lisowska bjuder på en musikalkompott med sånger från bl.a. Cabaret, Chess, A Chorus Line och Tolvskillingsoperan. Kända örhängen blandas med mindre bekanta pärlor.

Martyna är ett välbekant ansikte på Gotland där hon har medverkat i ett flertal av Länsteaterns produktioner: ”Floden” – med musik av Peter Gabriel, ”Svenskbyborna”, ”Av kalk är du kommen”, ”Ensamma men tillsammans” och ”Jorden vi ärvde”.

Hon började jobba redan som barn i olika TV-serier och utbildade sig senare till dansare och kom så in i musikalvärlden där hon har uppträtt på olika stockholmsscener, på Göteborgsoperan, Östgötateatern och Norrlandsoperan. Föreställningar som ”A Chorus Line”, ”Evita”, ”Chess”, ”Chicago” och ”West Side Story” står på hennes repertoar. Det är med andra ord en mycket duktig och kompetent artist som kommer att ge järnet tillsammans med Brasset!

Martyna-Lisowska-fritt-foto-fotograf-peter-lloyd-1176x720.jpg